Розробка погодного вебдодатку та чат-боту - Кобилінський, Владислав Володимирович (Ірпінь, 2025)
Розробка вебдодатку з інтегрованим чат-ботом для оперативного отримання погодних даних. Аналіз літератури та існуючих погодних сервісів; визначення вимог користувачів до погодного вебдодатку та чат-боту; розробка архітектури інтегрованої системи; реалізація прототипу вебдодатку та чат-боту; тестування розробленої системи.

To develop a web application with an integrated chatbot for the prompt receipt of weather data. To analyze literature and existing weather services; to define user requirements for the weather web application and chatbot; to develop an integrated system architecture; to implement a web application and chatbot prototype; to test the developed system.
Keywords: погодний вебдодаток; чат-бот; інтеграція; метеорологія; веброзробка; weather web application; chatbot; integration; meteorology; web development