Управління діяльністю підприємств малого бізнесу - Антоненко, Сергій Олександрович (Ірпінь, 2025)
У процесі дослідження різні пошукові методи розкриття економічної сутності та характерні риси малого бізнесу, охарактеризували особливості управління малим бізнесом в умовах війни. Обґрунтовано напрями удосконалення управління діяльністю підприємства малого бізнесу ТОВ «Кондор Агро Трейд».

In the process of research, various search methods for revealing the economic essence and characteristic features of small business were used, which characterized the features of small business management in wartime conditions. The directions for improving the management of the activities of the small business enterprise Condor Agro Trade LLC were substantiated.
Keywords: малий бізнес; підприємство; ефективність діяльності підприємства; оптимізація; small business; enterprise; enterprise efficiency; optimization