Управління діловою активністю підприємств в сучасних умовах господарювання - Шимшит, Ілля Євгенович; Shymshyt, Illya Yevhenovych (Ірпінь, 2024)
У роботі розглянуто питання стратегічного управління діловою активністю: сутність та функції; визначено сучасні тренди управління діловою активністю; проведено діагностику внутрішнього середовища та бізнес-процесів підприємства ТОВ «Єнамін»; проаналізовано вплив стратегічного управління діловою активністю на ефективність ТОВ «Єнамін»; виявлено стратегічні напрямки управління та розвитку людських ресурсів; запропоновано напрямки оптимізації ресурсів підприємства

The work deals with the issue of strategic management of business activity: essence and functions; modern trends in business activity management are determined; diagnostics of the internal environment and business processes of "Yenamine" LLC was carried out; the influence of strategic management of business activity on the efficiency of "Enamin" LLC is analyzed; strategic directions of management and development of human resources are identified; directions for optimization of the company's resources are proposed
Management of business activities of enterprises in modern economic conditions
Keywords: ділова активність; управління діловою активністю; підприємство; оборотність активів; ефективність діяльності підприємства; business activity; business activity management; enterprise; efficiency of the enterprise