Характеристика принципів формування та реалізації фіскально-регуляторного потенціалу бюджетної політики (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 105561) - Мискін, Юрій Ігоревич; Мискіна, Оксана Олександрівна; Шевчук, Сергій Васильович (Український інститут інтелектуальної власності, 2021)
У статті розкрито сутність фіскально-регуляторного потенціалу бюджетної політики. Запропоновано авторський підхід до систематизації принципів формування та реалізації фіскально-регуляторного потенціалу бюджетної політики.

The article reveals the essence of the fiscal and regulatory potential of budget policy. The author's approach to systematizing the principles of the formation and implementation of the fiscal and regulatory potential of budget policy is proposed.
Keywords: принципи; фіскально-регуляторний потенціал; бюджетна політика; формування бюджетної політики; реалізація бюджетної політики; principles; fiscal and regulatory potential; fiscal policy; fiscal policy making; implementation of fiscal policy