Заходи нетарифного регулювання в міжнародній торгівлі - Смовж, Ангеліна Андріївна; Smovzh, Anhelina Andriyivna (Ірпінь, 2024)
Автор оцінив динаміку дослідження теоретичних основ нетарифного регулювання в міжнародній торгівлі, аналіз його сучасного стану та шляхи його вдосконалення

The author assessed the dynamics of the study of the theoretical foundations of non-tariff regulation in international trade, the analysis of its current state and ways of its improvement
Non-tariff measures in international trade
Keywords: міжнародна торгівля; заходи нетарифного регулювання; international trade; non-tariff regulation measures