Державне регулювання розвитку інтелектуальної власності України в структурі господарського механізму: митний аспект - Борса, Вадим Вікторович (Національний авіаційний університет ТОВ "Науково-видавничий центр "Стратегія", 2020)
У статті проаналізовано механізм державного регулювання ринку інтелектуальної власності України в контексті застосування митних регуляторів.

The article analyzes the mechanism of state regulation of the Ukrainian intellectual property market in the context of the application of customs regulators.
Keywords: високотехнологічні галузі; об'єкти інтелектуальної власності; об'єкти права інтелектуальної власності; права інтелектуальної власності; контрафактні товари; фальсифікована продукція; захист прав інтелектуальної власності; митний реєстр об'єктів права інтелектуальної власності; high-tech industries; objects of intellectual property; intellectual property rights; counterfeit goods; counterfeit products; protection of intellectual property rights; customs register of intellectual property objects