Банківські послуги в умовах розвитку фінансових технологій - Найдьон, Анатолій Олегович (Ірпінь, 2025)
Одержані результати можуть бути впроваджені у банківську діяльність, а також використані у виробленні підходів щодо подальших трансформації ринку банківських послуг в умовах розвитку фінансових технологій.

The results obtained can be implemented in banking activities, as well as used in developing approaches to further transformation of the banking services market in the context of the development of financial technologies.
Keywords: банківські послуги; ринок банківських послуг; банки; цифровізація; фінансові технології; необанки; banking services; banking services market; banks; digitalization; financial technologies; neobanks