Податкове консультування з обліку запасів та оподаткування операцій з ними - Мирончук, Антон В’ячеславович; Myronchuk, Anton Vyacheslavovych (Ірпінь, 2024)
У роботі досліджено обґрунтування теоретико-методологічних основ і розробка науково-практичних рекомендацій, спрямованих на вдосконалення методики й організації обліку і оподаткуванню запасів, їх використання як важливої передумови підвищення ефективності процесу управління на підприємствах залізорудної промисловості.

The paper examines the substantiation of the theoretical and methodological bases and the development of scientific and practical recommendations aimed at improving the methodology and organization of inventory accounting and taxation, their use as an important prerequisite for improving the efficiency of the management process at enterprises of the iron ore industry.
Tax advice on inventory accounting and taxation of inventory transactions
Keywords: бухгалтерський облік; аудит; запаси; організація обліку; фінансовий стан; інвентаризація; податкове консультування; accounting; audit; inventory; organization of accounting; financial condition; inventory; tax consulting