Організація та методика аудиту і аналізу необоротних активів виробничого підприємства - Герасимчук, Богдана Вікторівна (Ірпінь, 2026)
Кваліфікаційна робота досліджує теоретико-методичні аспекти обліку, аудиту та аналізу необоротних активів підприємства, вивчення практичних засад обліку та аудиту ТДВ «Баштанський сирзавод», а також проведення аналізу господарської діяльності компанії, з метою виявлення стану господарських процесів

The qualification work explores the theoretical and methodological aspects of accounting, auditing, and analysis of non-current assets of the enterprise, studying the practical principles of accounting and auditing of the Bashtan Cheese Factory, as well as conducting an analysis of the company's economic activities in order to identify the state of economic processes
Keywords: необоротні активи; основні засоби; амортизація; аналіз; облік; аудит; оцінка; ефективність використання; облікова політика; первинні документи; фондовіддача; аудиторський звіт; non-current assets; fixed assets; depreciation; analysis; accounting; audit; valuation; efficiency of use; accounting policy; primary documents; fixed asset turnover (return on assets); auditor's report