Економічні теорії в системі наукових економічних знань (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 79784) - Мацелюх, Наталія Петрівна; Максименко, Іван Андрійович; Мартиненко, Валентина Віталіївна; Теліщук, Микола Миколайович; Корж, Марина Анатоліївна; Нікончук, Вікторія Віталіївна; Рябокінь, Тарас Васильович; Скорик, Марина Олегівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
В навчальному посібнику розглянуто економічні теорії в системі наукових економічних знань.

The textbook examines economic theories in the system of scientific economic knowledge
Keywords: економічна теорія; мікроекономіка; макроекономіка; економічна теорія; economic theory; microeconomics; macroeconomics; economic theory