Напрями удосконалення діяльності Державної податкової служби України в системі публічного управління - Чуприна, Андрій Михайлович (Ірпінь, 2025)
В роботі проведено аналіз сучасного стану діяльності податкової служби, виявлено основні проблеми та виклики, розглянуто новітні підходи до адміністрування податків, а також проведено оцінку перспектив впровадження новітніх технологій в податковій системі. Сформульовано висновки і рекомендації щодо вдосконалення діяльності державної податкової служби України.

The paper analyzes the current state of the tax service, identifies the main problems and challenges, considers the latest approaches to tax administration, and assesses the prospects for implementing the latest technologies in the tax system. The author formulates conclusions and recommendations are formulated for improving the activities of the State Tax Service of Ukraine.
Keywords: публічне управління; податкова служба України; реформування та модернізація державної податкової служби України; оподаткування; податки; платники податків; державна влада; державна податкова служба України; модернізація; реформування; податкова система; public administration; tax service of Ukraine; reforming and modernizing the state tax service of Ukraine; taxation; taxes; taxpayers; state power; state tax service of Ukraine; modernization; reformation; tax system