Економічний вісник. Серія: фінанси, облік, оподаткування - Університет державної фіскальної служби України (Університет державної фіскальної служби України, 2020)
У виданні вміщені наукові статті, присвячені актуальним проблемам економіки. Науковий журнал започатковано з метою опублікування результатів наукових досліджень з питань теорії і практики фінансів, бухгалтерського обліку, оподаткування та інших напрямів економічної науки. Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх, хто цікавиться науковими дослідженнями у сфері економіки.

The publication contains scientific articles on topical issues of economics. The scientific journal was founded to publish the results of scientific research on the theory and practice of finance, accounting, taxation and other areas of economic science. For scientists, teachers, postgraduates, students and anyone interested in research in the field of economics.
Economic herald. Series: Finance, accounting, taxation
Keywords: фінанси, бухгалтерський облік, оподаткування, економіка; finance, accounting, taxation, economics