Проблеми формування інтегрального показника податкової безпеки держави - Мартиненко, Валентина Віталіївна (Університет ДФС України, 2017)
У даному матеріалі здійснена спроба вирішення проблеми формування інтегрального показника податкової безпеки держави.

This material an attempt was made to solve the problem of forming an integral indicator of tax security of the state.
Keywords: податкова безпека; інтегральний показник; рівень; динаміка; tax security; tax system; integral indicator; level; dynamics