Розвиток механізмів інформаційно-комунікативної взаємодії органів публічного управління з громадськістю - Гусятинська, Анастасія Миколаївна (Державний податковий університет, 2024)
В дисертаційній роботі вирішено наукове завдання в галузі публічного управління щодо обґрунтування та систематизації теоретичних і правових аспектів розвитку механізмів інформаційно-комунікативної взаємодії органів публічного управління з громадськістю, розроблення комплексного підходу та науково-практичних пропозицій щодо підвищення ефективності механізмів взаємодії органів публічного управління з громадськістю та якості інформаційно-комунікаційних послуг в контексті європейської інтеграції.

In the dissertation work, a scientific task in the field of public administration is solved regarding the substantiation and systematization of theoretical and legal aspects of the development of mechanisms of information and communication interaction of public administration bodies with the public, development of a comprehensive approach and scientific and practical proposals for increasing the effectiveness of the mechanisms of interaction of public administration bodies with the public and the quality of information and communication services in the context of European integration.
Keywords: публічне управління; комунікації в публічному управлінні; громадянське суспільство; публічна влада; механізм; цифрова сфера; комунікаційні технології; комунікаційні стратегії; нормативно-правова система; громадськість; понятійна система; інформаційно-комунікаційне забезпечення; public administration; communications in public administration; civil society; public authorities; mechanism; digital sphere; communication technologies; communication strategies; legal system; public; concept system; information and communication support