Сучасний стан митного законодавства України та його адаптація до норм Європейського Союзу - Сластьоненко, Оксана Олександрівна; Дунай, Валерія Олександрівна (Lviv, 2020)
Розглядаються питання адаптації митного законодавства України відповідно до норм Європейського Союзу.

The issues of adaptation of the customs legislation of Ukraine in accordance with the norms of the European Union are considered
The current state of customs legislation of Ukraine and its adaptation to the norms of the European Union
Keywords: Митний кодекс України; митна справа; митне законодавство; Європейський союз; Customs Code of Ukraine; customs; customs legislation; European Union