Бюджетне планування та прогнозування - Коляда, Тетяна Анатоліївна (Державний податковий університет, 2022)
Систематизовано викладено теми навчального матеріалу з дисципліни «Бюджетне планування та прогнозування», подано питання для самоперевірки та семінарських занять, наведено тестові завдання та теми рефератів. Для здобувачів вищої освіти економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти, працівників фінансових органів та установ.
Keywords: бюджетне планування; бюджетне прогнозування; методи бюджетного планування та прогнозування; доходи бюджету; видатки бюджету; бюджетний процес; бюджетна політика; budget planning; budget forecasting; budget planning and forecasting methods; budget revenues; budget expenditures; budget process; budget policy