Дослідження впливу засобів кросфіту на показники фізичної підготовленості футболістів 13-14 років. - Кубенко, Ярослав Олександрович (Ірпінь, 2026)
У кваліфікаційній роботі розглядаються питання щодо розвитку сучасного спорту, що є складним багатофакторним соціальним явищем, яке значною мірою впливає на різні аспекти життя як окремої людини, так і суспільства загалом. Для професійних спортсменів, а часто й для аматорів, повсякденна діяльність цілком підпорядкована досягненню високих спортивних результатів у вибраному виді спорту.

The qualification work examines issues related to the development of modern sport, which is a complex multifactorial social phenomenon that significantly affects various aspects of the life of both an individual and society as a whole. For professional athletes, and often for amateurs, everyday activities are completely subordinated to achieving high sports results in the chosen sport.
Keywords: спортивний результат; сучасний спорт; спортсмен; суспільство; життя; sports result; modern sport; athlete; society; life