Особливості управління фінансами проектів підприємства - Мельник, Олена Володимирівна (Київ : КНЕУ, 2016)
В статті розглянуто використання проєктного підходу, який дозволяє підвищувати ефективність управління фінансами фірми у відповідності до цілей її розвитку і потребує широкого впровадження.

The article discusses the use of the project approach, which allows to increase the efficiency of financial management of a firm in accordance with its development goals and requires widespread implementation.
Keywords: фінансовий проєкт, управління проєктами, управління фінансами; financial project, project management, financial management