Особливості розвитку людського капіталу як основного фактора зростання економіки України (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 105216) - Рябчук, Оксана Григорівна; Гожуловський, Сергій Сергійович (Український інститут інтелектуальної власності, 2021)
У статті розглянуто проблеми людського капіталу як основного фактора економічного розвитку в умовах трансформації економіки України до постіндустріальної стадії розвитку.

The study, as well as the proper provision of the general condition, structure and level of development of human capital, are crucial for the competitiveness, eﬃ ciency and growth of any national economy of any country.
Keywords: людський капітал; освіта; постіндустріальна економіка; трансформація; інвестиції; інформація; human capital; education; post-industrial economy; transformation; investment; information