Бюджетно-податкова політика держави та її вплив на економічний розвиток - Величко, Василь Володимирович; Velychko, Vasyl Volodymyrovych (Ірпінь, 2024)
У кваліфікаційній роботі автор розглянув інструменти боргової політики та наслідки її функціонування в Україні. На основі зарубіжного досвіду автор запропонував напрями удосконалення бюджетно-податкової політики країни

In the qualifying work, the author considered the instruments of debt policy and the consequences of its functioning in Ukraine. Based on foreign experience, the author proposed directions for improving the country's budget and tax policy
Budgetary and tax policy of the state and its influence on economic development
Keywords: державний бюджет; податкова політика; макро індикатори розвитку; state budget; tax policy; macro indicators of development