Державне регулювання аграрного сектору економіки: кредитна сфера (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 80080) - Скорик, Марина Олегівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
В статті здійснено аналіз кредитування аграрних підприємств банківськими установами України. Аргументовано, що найбільшим фінансовим донором для суб’єктів господарювання аграрної сфери виступає банківський сектор.

The article analyzes the lending of agricultural enterprises by Ukrainian banking institutions. It is argued that the banking sector is the largest financial donor for agricultural business entities.
Keywords: агарний сектор; державне регулювання; сільське господарство; механізм; підтримка; аgrarian sector; state regulation; agriculture; mechanism; support