Необхідність та значення суспільного нагляду за аудиторською діяльністю (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 105214) - Рябчук, Оксана Григорівна; Ясентюк, Анастасія Сергіївна (Український інститут інтелектуальної власності, 2021)
У статті розглянуто сутність суспільного нагляду за аудиторською діяльністю як одного з методів підвищення якості надання аудиторських послуг, довіри до аудитора на основі синтезу основних здобутків зарубіжної та вітчизняної економічної науки.

The article examines the essence of public oversight of auditing activities as one of the methods of improving the quality of audit services and trust in the auditor based on the synthesis of the main achievements of foreign and domestic economic science.
Keywords: суспільний нагляд; аудиторська діяльність; Орган суспільного нагляду; регулювання; Аудиторська палата України; public oversight; auditing activities; Public Oversight and Regulation Body; Audit Chamber of Ukraine