Еколого-економічні проблеми водокористування в України: стан та шляхи вирішення - Гаврилюк, Анна Юріївна; Авраменко, Наталія Леонідівна (Університет державної фіскальної служби України, 2016)
У статті розглянуто еколого-економічні проблеми розвитку водогосподарського комплексу України та використання басейнового принципу водокористування як один із напрямів регіональної водно-екологічної політики.

The article examines the environmental and economic problems of hydro-economic complex development of Ukraine and the use of basin principle of water conservation as one of the major approaches of regional water and environmental policy.
Keywords: водокористування; екологічні проблеми; економіка водокористування; водно-екологічна політика; water use; environmental issues; water economy; water and environmental policy