Функції національних служб у сфері надання адміністративних послуг - Мацелик, Тетяна Олександрівна; Стріяшко, Галина Миколаївна (Державний податковий університет, 2019)
Статтю присвячено ряду проблем функціонування національних служб у сфері надання адміністративних послуг. Звернуто увагу на види національних служб та здійснено функціональний аналіз їхніх компетенційних повноважень у сфері надання адміністративних послуг. Запропоновано та аргументовано відповідні зміни й доповнення до чинного адміністративного законодавства. The article deals with a number of problems of functioning of national services in the field provision of administrative services. Attention is drawn to the types of national services and a functional analysis of their competence in the field of provision has been carried out administrative services. Corrections and additions are proposed and justified to the current administrative legislation.
Keywords: адміністративні послуги, органи виконавчої влади, служба, функції, завдання.; administrative services, executive bodies, service, functions, task