Ціна і цінність аудиторських послуг (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 79787) - Салямон-Міхєєва, Катерина Дмитрівна; Салямон, Віталій Петрович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті розглянуто проблеми оцінки вартості аудиторських послуг в Україні. Визначено фактори, що впливають на ціну. Розглянуто механізм ціноутворення аудиту із врахуванням компонентів вартості. Визначено взаємозалежність між якість аудиту і вартістю послуг аудиторських компаній. Запропоновано напрями вирішення проблем прозорого формування ціни на аудиторські послуги.

The problems of valuation of audit services in Ukraine, the factors affecting the price. The mechanism of pricing audit with regard to the cost of components. Defined relationship between audit quality and cost of services of audit companies. Directions problems transparent pricing for audit services.
Keywords: аудит; вартість аудиторських послуг; якість аудиту; аудиторські компанії; аudit; audit services cost; quality auditing; auditing companies