Кримінально-правові проблеми боротьби з корупцією - Любавіна, Вікторія Петрівна; Бобчук, Єлизавета Віталіївна; Гриценко, Вероніка Олексіївна (ГО «Молодіжна наукова ліга, ТОВ «UKRLOGOS Group», 2024)
У роботі розглянуті проблеми правової боротьби з корупцією, проаналізовано методи для розв'язання питань, що стосуються боротьби з корупцією в Україні. Остаточною метою роботи є виявлення недоліків правової боротьби з корупцією в Україні та наведено можливі шляхи їхнього вирішення.

The work examines the problems of legal fight against corruption, analyzes methods for solving issues related to the fight against corruption in Ukraine. The ultimate goal of the work is to identify shortcomings of the legal fight against corruption in Ukraine and provides possible ways to solve them.
Keywords: корупція; кримінальна відповідальність; хабарі; правова боротьба з корупцією; методи боротьби з корупцією; corruption; criminal liability; bribery; legal fight against corruption; methods of fighting corruption