Роль податкового стимулювання у активізації банківського іпотечного кредитування в Україні - Ясентюк, Анастасія Сергіївна; Вергелюк, Юлія Юріївна (ДВНЗ «ХДАУ», 2021)
Досліджено податкові стимули, що застосовуються в Україні, а також запропоновано вдосконалення цього процесу в контексті активізації банківського іпотечного кредитування.

The tax incentives used in Ukraine are studied, and it is also proposed to improve this process in the context of intensification of bank mortgage lending.
Keywords: банк; податкове стимулювання; податкові стимули; іпотечне кредитування; банківські кредити; bank; tax incentives; tax incentives; mortgage lending; bank loans