Дослідження процесу створення веб-сайту та адаптування його під CMS систему - Танигін, Ігор Всеволодович; Грищенко, Світлана Миколаївна; Світлана Грищенко (Львівський національний університет природокористування, 2024)
Система управління контентом (CMS) є досить зручною як для розробника веб-сайтів. Ось декілька причин, чому саме нами було обрано Word Press для інтернет-магазинів: популярність, простота використання, гнучкість, доступність, розширюваність, велика спільнота. Впровадження CMS стає вигідним комерційним рішенням та раціональним вибором для компаній та організацій будь-якого розміру завдяки численним перевагам, які воно пропонує.

Content management system (CMS) is quite convenient for a website developer. Here are a few reasons why we chose WordPress for our online store: popularity, ease of use, flexibility, accessibility, extensibility, and a large community. Implementing a CMS is becoming a profitable business solution and a rational choice for companies and organizations of all sizes due to the numerous advantages it offers.
Keywords: веб-сайт; система управління контентом (CMS); інформаційні технології; website; content management system (CMS); information technology