Питання аналізу витрат на виробництво за елементами на промислових підприємствах - Остапенко, Яна Олександрівна (ЧДТУ, 2011)
Досліджено питання аналізу витрат за елементами. Запропоновано вдосконалення аналізу витрат підприємства за економічними елементами.

The article focuses on the analysis of expenses by elements. Proposed improvements analysis of the costs by economic elements.
Keywords: витрати на виробництво; аналіз витрат на виробництво; елементи витрат; промислове підприємство; production costs; analysis of cost of production cost components; industrial enterprise