Роль та методика розв’язування задач фінансового змісту - Скасків, Лілія Василівна (Університет ДФС України, 2019)
Економічні чинники сьогоднішнього суспільства вимагають від людини, яка починає самостійне життя, володіти набором практичних знань, вмінь та навичок з фінансової науки. Проблема підвищення фінансової грамотності населення в Україні потребує нагального вирішення, як на рівні шкільної так і вузівської освіти, а отже, є актуальною.

The economic factors of today's society require a person who begins an independent life to possess a set of practical knowledge, skills and skills in financial science. The problem of increasing the financial literacy of the population in Ukraine needs urgent solution, both at the level of school and university education, and therefore is urgent.
Keywords: математичні задачі; податки; цінні папери; mathematical problems; taxes; securities