Діяльність страхових компаній на фінансовому ринку України - Ковальчук, Назарій Петрович (Ірпінь, 2025)
Одержані результати можуть бути впроваджені в діяльність страхових компаній, а також використані у виробленні підходів щодо її активізації.

The obtained results can be implemented in the activities of insurance companies, as well as used in developing approaches to its activation.
Keywords: страхові компанії; діяльність; фінансовий ринок; фінансовий потенціал; капітал; insurance companies; activities; financial market; financial potential; capital