Проблеми та перспективи застосування спрощеної системи оподаткування в Україні (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 81515) - Панасюк, Ольга Вікторівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті розкривається сутність та об’єктивна необхідність використання спрощеної системи оподаткування для суб’єктів малого підприємництва, визначаються проблеми та перспективи застосування цієї системи в Україні.

The article reveals the essence and objective necessity of using a simplified taxation system for small businesses, identifies the problems and prospects of applying this system in Ukraine.
Keywords: податки; прогресивна шкала; спрощена система оподаткування; чистий доход; taxes; progressive scale; simplified system of taxation; net profit