Організаційні та правові основи забезпечення ефективності функціонування правоохоронних органів в умовах воєнного стану - Державний податковий університет; Навчально-науковий інститут економічної безпеки та митної справи (Державний податковий університет, 2024)
У збірнику тез матеріалів науково-практичного семінару автори представили широкий спектр результатів наукових досліджень щодо організаційних та правових основ забезпечення ефективності функціонування правоохоронних органів, зокрема в умовах воєнного стану та застосування спеціальних засобів самозахисту.
Keywords: правоохоронна діяльність; правоохоронні органи; law enforcement activities; law enforcement agencies