Інформаційні системи бухгалтерського обліку - Остапенко, Яна Олександрівна (Державний податковий університет, 2023)
Досліджено інформаційні системи бухгалтерського обліку.

Accounting information systems are studied.
Keywords: інформаційні системи; бухгалтерський облік; information systems; accounting