Особливості митного регулювання ринку тютюнових виробів в Україні - Безносько, Наталія Сергіївна; Beznosko, Nataliya Serhiyivna (Ірпінь, 2024)
Магістерське дослідження розглядає динаміку у всебічному аналізі сучасної системи регулювання ринку тютюнових виробів в Україні та формування пропозицій щодо її удосконалення.

The master's study considers the dynamics in a comprehensive analysis of the modern system of regulation of the tobacco market in Ukraine and the formation of proposals for its improvement.
Peculiarities of customs regulation of the tobacco market in Ukraine
Keywords: ринок тютюну; тютюнові вироби; митне регулювання; акцизний податок; контрабанда; контрафакт; tobacco market; tobacco product; customs regulation; excise tax; smuggling; counterfeiting