Розробка вебдизайну та створення вебсайту кафе - Негодуйко, Олександр Романович; Negoduiko, Oleksandr Romanovych (Ірпінь, 2024)
Розробка та впровадження ефективного вебдизайну та створення вебсайту для кафе з метою залучення нових клієнтів та збільшення їхньої лояльності.

Develop and implement an effective web design and create a website for a cafe in order to attract new customers and increase their loyalty.
Development of web design and creation of a cafe website
Keywords: вебдизайн; вебсайт; кафе; UX/UI дизайн; веброзробка; інтернет-маркетинг; web design; website; cafe; UX/UI design; web development; internet marketing