Фінанси підприємств - Ткаченко, Сергій Олександрович; Сокуренко, Валерій Васильович; Швець, Дмитро Володимирович; Бортник, Сергій Миколайович (ХНУВС, 2022)
У підручнику висвітлено питання щодо сутності фінансових ресурсів підприємства; грошових розрахунків підприємства, формування доходів та витрат, основ оподаткування діяльності, фінансових аспектів формування оборотних та основних активів, оцінки фінансового стану та фінансового планування на підприємстві, фінансової санації та банкрутства, банківського та небанківського кредитування, а також забезпечення фінансового механізму зовнішньоекономічних відносин. Підручник призначений для курсантів, студентів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти, практичних працівників фінансової сфери.
Keywords: фінанси підприємств; фінансові ресурси підприємств; грошові розрахунки; оподаткування