Об’єкт та предмет кримінального правопорушення, пов’язаного з пособництвом державі-агресору - Топчій, Василь Васильович (Волинський ін-т ім. В. Липинського ПрАТ «ВНЗ «МАУП», 2023)
Тема даної наукової роботи є такою, що має теоретико-прикладний характер, та є необхідною для практичних працівників у силу необхідності здійснення правильної оцінки зазначеного суспільно-небезпечного діяння та дотримання визначених у КПК України загальних засад кримінального провадження (ст. 7).

The topic of this scientific work is the one that has theoretical and applied nature, and is necessary for practical workers in due to the necessity of making a correct assessment of the specified socially dangerous act and observing the general principles defined in the Criminal Code of Ukraine criminal proceedings (Article 7).
Keywords: кримінальні правопорушення; об’єкт; предмет; пособництво; держава-агресор; criminal offenses; object; subject; aiding and abetting; aggressor state