Методичні аспекти аналізу розвитку житлово-комунального господарства України (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 95787) - Ружинська, Наталія Олексіївна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
У статті проведено аналіз діяльності житлово-комунального господарства.

The article analyzes the activities of the housing and communal services.
Keywords: житлово-комунальне господарство; комунальне господарство; розвиток; управління; housing and communal services; communal services; development; management