Маркетинг (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 99011) - Ляшенко, Ганна Павлівна; Минчинська, Ірина Василівна; Сидорко, Наталія Леонідівна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Навчально-методичний посібник містить навчальну програму, методичні вказівки щодо вивчення тем із дев'яти розділів, питання та завдання для самоконтролю, термінологічний словник.

The teaching and learning manual contains a curriculum, methodological guidelines for studying topics from nine chapters, questions and tasks for self-control, and a terminology dictionary.