Міжнародне співробітництво під час фінансових розслідувань - ДФС України; Університет державної фіскальної служби України; Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції; Кафедра фінансових розслідувань (Університет державної фіскальної служби України, 2019)
До збірника увійшли тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, які охоплюють широкий спектр проблем Міжнародного співробітництво під час фінансових розслідувань. The collection includes the abstracts of the participants of the International Scientific and Practical Internet Conference, which cover a wide range of problems of International cooperation during financial investigations.
Keywords: Кримінально-правове забезпечення міжнародного співробітництва під час фінансових розслідувань; Кримінально-процесуальні засади міжнародного співробітництва під час фінансових розслідувань; Криміналістичне забезпечення міжнародного співробітництва під час фінансових розслідувань; Кримінологічні особливості міжнародного співробітництва під час фінансових розслідувань; Criminal law of international cooperation during financial investigations; Criminal procedural principles of international cooperation during financial investigations; Forensic provision of international cooperation during financial investigations; Criminological peculiarities of international cooperation during financial investigations