Роль індустріальних парків у розвитку фінансової спроможності об’єднаних територіальних громад - Рябокінь, Марина Валеріївна; Гордей, Оксана Дмитрівна; Новицька, Олена Валеріївна; Оксана Гордей; Олена Новицька (International Science Group. ISG-KONF.COM, 2023)
Розглянуто індустріальні парки, які можуть відігравати важливу роль у відновленні економіки України у післявоєнний період. Після закінчення війни країна стикається зі складними економічними викликами, такими як зниження виробництва, відсутність інвестицій та збільшення безробіття. Індустріальні парки можуть допомогти зменшити ці проблеми та сприяти відновленню економіки.

Industrial parks that can play an important role in the recovery of Ukraine's economy in the post-war period are considered. After the end of the war, the country faces complex economic challenges, such as reduced production, lack of investment, and increased unemployment. Industrial parks can help reduce these problems and contribute to economic recovery.
Keywords: індустріальні парки; післявоєнний період; відновленню економіки; industrial parks; the post-war period; economic recovery