Наукові праці науково-педагогічних працівників (2020 рік) - Університет державної фіскальної служби України; Наукова бібліотека (Університет державної фіскальної служби України, 2021)
Бібліографічний покажчик «Наукові праці науково-педагогічних працівників» продовжує серію «Наукові здобутки Державного податкового університету» У бібліографічному покажчику систематизовано науковий доробок викладачів Університету за 2020 рік. Для покращення інформаційного пошуку додатково надаються допоміжні покажчики: покажчик назв праць та алфавітний іменний покажчик. Розрахований на науковців, докторантів, аспірантів, здобувачів, магістрантів, викладачів і працівників закладів освіти.

The bibliographic index "Scientific works of scientific and pedagogical staff" continues the series "Scientific achievements of the State Tax University" The bibliographic index systematizes the scientific achievements of the University's teachers for 2020. To improve information retrieval, additional indexes are provided: an index of titles and an alphabetical name index. It is intended for scientists, doctoral students, postgraduate students, applicants, master's students, teachers and employees of educational institutions.
Keywords: бібліографічний покажчик; bibliographic index