The practice of tax incentives of innovation in developed countries (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 81471) - Марченко, Ольга Іванівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Стаття присвячена дослідженню податкових інструментів як засобів стимулювання інноваційної діяльності підприємств.

The article is devoted to the study of tax instruments as means of stimulating innovative activity of enterprises.
Keywords: податкове стимулювання; інноваційна діяльність; інновації; податкові інструменти; податкові стимули; податковий кредит; tax incentives; innovative activity; innovations; tax instruments; tax incentives; tax credit