Удосконалення юридичної відповідальності за порушення трудового законодавства - Шемелинець, Іван Іванович; Іван Шемелинець (Академія адвокатури України, 2012)
Розглянуто удосконалення юридичної відповідальності за порушення трудового законодавства.

The improvement of legal responsibility for violation of labor legislation is considered.
Keywords: юридична відповідальність; трудове законодавство; legal liability; labor law