Кваліфікація злочинів з подвійною (змішаною, складною) формою вини - Антипов, Володимир Іванович (ТОВ «Нілан-ЛТД», 2016)
Подвійна форма вини можлива лише в тому випадку, якщо злочин являє собою поєднання двох різних і незалежних (в інших випадках) злочинів - умисних і необережних. Неприпустимо використовувати правове визначення умислу і необережності окремо для дії і результатів цієї ж дії. Dual form of guilt is only possible, if the offense is a combination of two different and independent (in other cases) crimes - premeditated and incautious. It is not permissible to use legal definition of intent and imprudence separately to the action and the results of the same action.
Keywords: подвійна форма вини, злочини з двома формами вини; double guilt, crimes with two forms of guilt