3D-моделювання для швидкого прототипування складних моделей та виробів у промисловості - Потапенко, Дмитрій Сергійович; Potapenko, Dmytriy Serhiyovych (Ірпінь, 2024)
Дослідження можливостей та переваг застосування 3D моделювання для швидкого прототипування у промисловості, розроблення рекомендації щодо його ефективного використання.

Study of possibilities and advantages of 3D application modeling for rapid prototyping in industry, development of recommendations for it effective use.
3D modeling for rapid prototyping of complex models and products in industry
Keywords: 3D-моделювання; швидке прототипування; 3D-друк; прототип; 3D modeling; rapid prototyping; 3D printing; prototype