Статистичне дослідження інфляції в Україні - Остапенко, Яна Олександрівна; Гулянич, Лілія Михайлівна (ВЦ УДФСУ, 2019)
Описується процес статистичного дослідження інфляції в Україні.

Describes the process of statistical research of inflation in Ukraine.
Keywords: інфляція; показники інфляції; статистичний аналіз інфляції; inflation; inflation indicators; statistical analysis of inflation