Факультет соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Факультет соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації за Автор "Hrytsenko Rodion Serhiyovych"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології і організація харчування подієвого (спортивного, культурного тощо) туристського заходу(Ірпінь, 2024) Гриценко Родіон Сергійович; Hrytsenko Rodion SerhiyovychАктуальність кваліфікаційної роботи обумовлена зростанням попиту на подієво туристичні заходи та необхідністю вдосконалення технології і організації харчування для забезпечення високого рівня обслуговування. З розвитком туризму, зростає і конкуренція між закладами ресторанного господарства, що змушує їх шукати інноваційні підходи та впроваджувати сучасні системи менеджменту якості. The relevance of qualification work is due to the growth in demand for event tourism activities and the need to improve technology and catering organizations to ensure a high level of service. With the development of tourism, the competition between restaurants is growing economy, which forces them to look for and implement innovative approaches modern quality management systems.