Кафедра соціальної філософії та управління

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 18
  • Документ
    Мотивації персоналу як запорука успішної роботи готельно-ресторанного підприємства
    (Ірпінь, 2023) Шепелюк Дарина Володимирівна; Shepelyuk Daryna Volodymyrivna
    За результатами дослідження підвищення мотивації персоналу готельно-ресторанного підприємства є його успішною роботою, що є актуальним та визначає вибір теми дослідження та формує мету і завдання дослідження Examine the methodologies for implementing the employee motivation system as a key to the successful operation of a hotel-restaurant complex. According to the research results, increasing employee motivation in a hotel-restaurant enterprise leads to its successful operation. This is relevant and defines the choice of the research topic, as well as forms the research aim and tasks
  • Документ
    Управління маркетинговою діяльністю в розвитку готельно – ресторанного господарства
    (Ірпінь, 2023) Хаустович Юлія Анатоліївна; Khaustovych Yuliya Anatoliyivna
    Сформульовані рекомендації щодо удосконалення управління маркетинговою діяльністю підприємства готельно – ресторанного господарства в сучасних умовах Development of theoretical provisions and practical recommendations aimed at further research and improvement of communicative policy to improve the efficiency of public authorities and local self-government
  • Документ
    Удосконалення технології прийому іноземних туристів у готелі
    (Ірпінь, 2023) Стаднюк Юлія Михайлівна; Stadnyiuk Yuliya Mykhaylivna
    Охарактеризовано функції основних готельних служб. Розглянуто технології прийому та обслуговування гостей, види та порядок оформлення документації, правила надання додаткових послуг. Розглядаються питання обслуговування іноземних гостей харчуванням. The functions of the main hotel services are characterized. The technology of the reception and service of guests, the procedure for the preparation of documentation, the rules for the assignment of additional services. Look at the food of the servants of foreign guests to the grubs.
  • Документ
    Формування стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу
    (Ірпінь, 2023) Самчук Анна Віталіївна; Samchuk Anna Vitaliyivna
    Дослідження стану стратегічного розвитку ресторану Козацька рада та визначення пропозицій щодо оптимізації стратегії розвитку даного закладу. Research of the state of strategic development of the restaurant Kozatska Council and identification of proposals for optimizing the development strategy of this institution.
  • Документ
    Управління малим рестораном та шляхи його вдосконалення
    (Ірпінь, 2023) Салюк Софія Сергіїівна; Salyuk Sofiya Serhiyiivna
    Управління ресторанним бізнесом є складним завданням, яке вимагає компетентності, креативності та здатності впоратися з різноманітними аспектами діяльності ресторану. Відправною точкою для успішного управління є глибоке розуміння ринку, задоволення потреб клієнтів та ефективне 12 впровадження стратегій та практик, які сприяють досягненню мети підприємства – надання високоякісних послуг організації харчування та досягнення прибутку Management of the restaurant business and folding objectives, as well as the competence, creativity and safety in accordance with the innovative aspects of the restaurant's activity. A good point for the successful management of the market, the satisfaction of the needs of the clients and the effectiveness of 12 strategies and practices, which are to ensure the reach of the enterprise – the provision of high-quality services to the organization of food and the reach of the budget